Välkommen till

Vestman Måleri i Täby AB

Invändigt måleri Täby

En målerifirma nära dig

Vestman Måleri i Täby är en målerifirma som erbjuder heltäckande arbete inom måleribranschen, vi arbetar med bland annat invändigt måleri. Vi kan stolt säga att vi satsar på kvalité före kvantitet, målet med varje arbete är att du som kund ska bli nöjd över det slutgiltiga resultatet. Oavsett befattning på uppdraget kan vi leverera ett arbete som präglas av enorm precision och noggrannhet. Vår utgångspunkt ligger i Täby men vi är aktiva i hela dess närområde.

Invändigt måleri Täby

Tack vare många år i branschen har vår målerifirma möjlighet att erbjuda hjälp med det mesta inom måleri och tapetsering i och runt omkring Täby. Hit kan du vända dig för att få hjälp med diverse invändiga måleriarbeten. När det kommer till invändigt måleri kan vi måla allt från golv till tak. Du kan anlita oss för alla typer av måleriuppdrag, stort som smått.

 

Nöjda kunder

Med kunden i fokus lägger vi stor vikt vid kommunikation innan, under och efter arbetet. På så sätt kan vi fastställa att arbetet blir så bra som möjligt utifrån dina önskemål. Vi vill att du som kund ska känna trygghet i att anlita oss för invändigt måleri. Bakom oss har vi många väl genomförda arbeten och nöjda kunder.

 

VÅRA TJÄNSTER

TREFALDIGHETSVÄGEN 6 C, 187 67 Täby
070-820 49 06