Välkommen till

Vestman Måleri i Täby AB

Kontorsmålning Täby

En målerifirma nära dig

Vestman Måleri i Täby är en målerifirma som erbjuder heltäckande arbete inom måleribranschen, vi arbetar med bland annat kontorsmålning. Med våra tjänster vänder vi oss till både privatpersoner och företag. Vi kan stolt säga att vi satsar på kvalité före kvantitet, målet med varje arbete är att du som kund ska bli nöjd över det slutgiltiga resultatet. Oavsett befattning på uppdraget kan vi leverera ett arbete som präglas av enorm precision och noggrannhet. Vår utgångspunkt ligger i Täby men vi är aktiva i hela dess närområde.

Kontorsmålning Täby

Alla som behöver hjälp med måleri eller tapetsering i och runt omkring Täby är varmt välkomna till oss. Av oss får du hjälp med kontorsmålning såväl som tapetsering i hemmet. Tack vare många år i branschen har vi rätt kunskap och erfarenhet för att genomföra ett kvalitativt arbete som passar just ditt kontor. Du kan anlita oss oavsett hur stort eller litet arbete det handlar om, vi målar om små som stora kontor.

 

Nöjda kunder

Med kunden i fokus lägger vi stor vikt vid kommunikation innan, under och efter arbetet. På så sätt kan vi fastställa att arbetet blir så bra som möjligt utifrån dina önskemål. Vi vill att du som kund ska känna trygghet i att anlita oss för kontorsmålning. Bakom oss har vi många väl genomförda arbeten och nöjda kunder.

 

VÅRA TJÄNSTER

TREFALDIGHETSVÄGEN 6 C, 187 67 Täby
070-820 49 06